Om mig

Det här är Lotta

Jag har studerat medieteknik på Södertörns högskola sedan 2009 och blev lämnade i juni in mitt praktiska examensarbete http://www.tehas.se. Vid sidan av studierna har jag haft ett eget litet företag, Designed by Aurian, med inriktning på webbdesign. Jag har kunskaper om digitala medier, sociala medier, HTML, CSS, WordPress, Flash och grafisk design för både print och webb. Från Alecta och SB Broadband har jag med mig erfarenheter av PR, varumärkesstrategier, reklam, marknadsföring och projektledning. Jag har erfarenhet att skriva texter och känner mig mycket trygg och säker som skribent, även på engelska.

Anledningen till att jag återvände till studier var helt enkelt att jag älskar allt som har att göra med webben och kommunikation. Webben är ett fantastiskt verktyg och har oändliga möjligheter. Den bjuder in till kreativitet och interaktion. Privat använder jag flertalet digitala medier, hela tiden och överallt, bland annat Facebook, LinkedIn, Youtube, Twitter, Instagram och Google +.

Min inställning till det mesta är att ingenting är omöjligt, jag är ambitiös och ger mig inte innan jag har levererat det jag har lovat. Som person är jag kommunikativ, kreativ, social och drivande. För mig är kommunikation a och o i alla typer av relationer, såväl personliga som yrkesmässiga. Jag är social och har lätt för att träffa nya människor. Jag spelar hellre med öppna kort och föredrar ärlighet framför inställsamhet. Om jag säger att jag inte är en individualist så skulle jag ljuga, men för mig är det också naturligt att vara en lagspelare. Som gammal elithandbolls- och fotbollsspelare vet jag att det är omöjligt att vinna matcher på egen hand. Alla i laget har en funktion. Samtidigt vet jag att min prestation är mycket viktig för laget och jag vill alltid göra mitt bästa, även om det blir obekvämt för mig. På så sätt är jag prestigelös och kan hoppa in där det behövs. Jag är van att arbeta självständigt och tar gärna på mig ledarrollen.

Mina stora intressen, förutom webben som lite klyschigt kanske är min främsta hobby, är att baka, renovera och organisera. Mina vänner blir aldrig längre förvånade över att jag alltid har något projekt på gång. Äventyrsresor är en viktig del av mitt liv. Bor i radhus i Skogås med sambo och två barn.